De LifeProof iPhone Case

Er zijn vele opties beschikbaar voor een iPhone 4/4S geval, en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke te kiezen. In het afwegen van de opties, de belangrijkste factor om te overwegen is hoe goed een case beschermt uw telefoon – waar u ook bent en wat je ook doet. Of u nu op zoek bent naar een zaak voor dagelijks gebruik of van plan bent om uw telefoon onder water te nemen, op een skipiste, of in een zandduin, moet de LifeProof iPhone 4/4S geval serieus worden overwogen.

LifeProof bracht twee jaar en $ 2 miljoen dollar de ontwikkeling van de LifeProof iPhone-hoesje, en het resultaat is een harde, maar dunne, lichtgewicht geval dat uw telefoon zal beschermen voor dagelijks gebruik en onder de zwaarste omstandigheden.

Waterdicht, stofvrije, snowproof, en schokbestendig, LifeProof de zaak van zeehonden de telefoon tegen het binnendringen van vloeistoffen en vaste stoffen, met inbegrip van water, stof, vuil, modder en sneeuw. De LifeProof iPhone-hoesje heeft een IP 68 rating, wat betekent dat je iPhone veilig in het water tot een diepte van 6,6 meter en is volledig afgedicht tegen stof en vuil. Het zal de telefoon ook beschermen tijdens de schok en impact, zoals wanneer je toevallig laten vallen op beton of neem een val op de fiets.

De zaak houdt kristalheldere foto-en videokwaliteit onder water. Voeg de optionele waterdichte hoofdtelefoon adapter, en u kunt naar muziek luisteren in de douche, in het zwembad, en in de regen.

Je kunt je afvragen of je echt een beschermend hoesje voor je iPhone 4 of 4S nodig hebben. Recent onderzoek laat zien dat het antwoord ja is, zelfs als u niet van plan bent om te snorkelen met uw telefoon. De iPhone 4 en 4S worden verdedigd als het gebruik van “Gorilla Glass”, maar denk niet dat je iPhone 4 of 4S is duurzamer dan eerdere modellen of dat het niet hoeft te worden beschermd. De 4 en 4T meer dan tweemaal het glasoppervlak zoals eerder iPhones en volgens het onderzoek dusverre het glas lijkt nog kwetsbaar.

Square Trade, een third-party garantie op de hardware bedrijf, heeft een stijging van 82% in het scherm schadeclaims gemeld voor de iPhone 4 en 4S in de eerste 4 maanden van eigendom, in vergelijking met de iPhone 3G. Het bedrijf heeft aangegeven dat zij verwacht dat tot twee keer ontvangen als vele claims voor kapotte iPhone 4s elk jaar ten opzichte van de 3GS.

Wat dit betekent voor de consument is dat de iPhone 4 en 4S hebben een stevige, beschermende case, ook voor dagelijks gebruik.

LifeProof ontwikkeld en ontworpen zijn iPhone zaak aan militaire specificaties. Het resultaat is de hoogste bescherming rating voorhanden – IP 68. Het IP-schaal is een internationale schaal, dat het niveau van de afdichting effectiviteit van een behuizing tegen het binnendringen van verschillende soorten van vreemde materialen meet. IP 68 betekent dat de LifeProof iPhone-hoesje omheining maakt de telefoon “stofdicht” en waterdicht tot 6,6 meter onder water. Met de zaak op, stof, vuil en zand niet in staat zijn om uw scherm te krassen en te verbrijzelen veroorzaken, en water of andere vloeistoffen kunnen niet binnen te krijgen.

Daarnaast is de LifeProof iPhone-hoesje biedt het hoogste bedrag van de schokken en bescherming tegen stoten beschikbaar in een iPhone-hoesje. LifeProof testen inbegrepen laten vallen van de iPhone 4 en 4S van een hoogte van 6,6 meter op beton. De screen protector is krasvast en de hoes is gemaakt van een stevig polycarbonaat.

LifeProof’s zaak wordt geleverd met een algemeen gebruik Headphone Adapter, en de LifeProof WaterProof Headphone Adapter is optioneel. Koop de adapter, en u kunt naar muziek luisteren onder water met uw eigen waterdichte oordopjes.

De LifeProof iPhone 4/4S case is verkrijgbaar in vier kleuren-zwart, wit, roze en paars.

De iPhone 4 en 4S hebben een beschermende case, ook voor dagelijks gebruik. LifeProof de waterdichte, stofvrije en schokbestendig geval zal dat ook te doen en nog veel meer. Bescherm uw telefoon tegen schadelijke stof en vuil, neem het dan voor een duik, de helling af, of vallen op beton. Met de LifeProof iPhone 4/4S geval uw telefoon veilig is.

Andere : Iphone hoesjes 

Plaats een reactie